profile_picture.jpg

Moodbox

När jag gick i mellanstadiet hade vi en låda där vi la små lappar. Vi kallade den för Känsloboxen. I den kunde alltmöjligt hamna, stort som smått, glada saker och tråkiga eller jobbiga saker. Idén var genialisk, nästan som en medarbetarundersökning fast för 11-åringar…

Jag lånade namnet, det blev en blogg som fick heta Moodbox. Bloggen blev inget andrum, istället en känsla av att behöva prestera så jag la ner den. Till sist lyssnade jag på min inre röst som viskade ”lägg ner alla krav, gör det bara”.

 

En värld av inspiration

Moodbox fick nytt liv, både med digitala illustrationer och illustrationer med penna, papper och akrylfärg. Motiven kommer ofta från platser som inspirerat mig – en värld av inspiration.

Ofta börjar jag med små, snabba och handritade skisser som inte sällan ratas av världens mest krävande kund - jag själv. Ibland passerar skisserna och berättelserna min kravlista och får liv på moodbox.se.

För mig blir konst oftast starkare eller i varje fall mer intressant när jag får veta varför eller hur motivet kommit till. Därför berättar jag gärna om mina motiv. Fast lite läskigt är det, helst vill jag bara skriva en anonym lapp och lägga i en låda.

Och du som betraktare har såklart rätt till din egen tolkning och din egen historia. Tack för att du tittar in.

 

Anna Wiedner, art director

Jag älskar mitt jobb som AD även om det kan rulla på i ett ganska hetsigt tempo. Moodbox är mitt andrum i en värld där allt går snabbare och snabbare. Här formar jag min egen brief och sätter mina egna deadlines.

 

Kontakt

Vill du veta mer eller vill du att jag ska visualisera en idé du har? Hör av dig. anna.wiedner@gmail.com +46 76 838 68 30